Γενική Συνέλευση του ΣφΝ! Τετάρτη 15/10, 13:00, αμφΑ

Ενάντια στην αδράνεια και την υποτίμηση των συλλογικών διαδικασιών την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η πρώτη γενική συνέλευση της χρονιάς!

Τα τρέχοντα ζητήματα (νόμος αρβανιτόπουλου και διαγραφές, νέο μοντέλο διοίκησης, υποχρηματοδότηση, νέο πρόγραμμα σπουδών κ.α.), επιβάλλουν την ανάγκη για ουσιαστική συγκρότηση των φοιτητικών συλλόγων και επανοηματοδότηση του φοιτητικού συνδικαλισμού! Η αδράνεια που παρουσιάζει ο σύλλογος τα τελευταία τρία χρόνια, όχι μόνο σε επίπεδο κινηματικό, αλλά και ως προς τη λειτουργία των οργάνων της ( τα ΔΣ που έχουν μετατραπεί σε τσιφλίκι της ΔΑΠ χωρίς κανένα πολιτικό σεβασμό στις υπόλοιπες δυνάμεις), έχει επιτρέψει μια σωρεία αλλαγών, με κύρια θύματα τα μικρότερα έτη, που πλέον έχουν να αντιμετωπίσουν ένα αυστηρό και απαιτητικό πρόγραμμα σπουδών, με το ν+ 2 να βρίσκεται σε εφαρμογή.

Όσο κι αν η κυβέρνηση, η πρυτανεία και οι κοσμητείες θέλουν αποπολιτικοποιημένους συλλόγους, οι μόνοι που μπορούν να δώσουν απάντηση σ’ αυτή την επίθεση, είναι οι ίδιοι οι σύλλογοι μέσα απ’ τις μαχητικές τους αποφάσεις, που θα αποδεικνύουν ότι τα φοιτητικά αμφιθέατρα δεν είναι απλώς για τη διεξαγωγή μαθημάτων!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s